• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lucifer mapjes bedrukken
Lucifer mapjes bedrukken

Lucifer mapjes bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende lucifer mpajes. Lucifermapjes zijn een variant op de standaard luciferdoosjes. De lucifermapjes hebben verschillende vormen, waardoor er meer keuze is er er altijd wel een past bij uw onderneming. de lucifer mapjes kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Lucifermapjes bedrukt met logo


Lucifermapjes zijn een variant op de standaard luciferdoosjes. De lucifermapjes hebben verschillende vormen, waardoor er meer keuze is. Wij leveren dagelijks lucifers die op maat worden bedrukt. Onze lucifermapjes zijn de populairste modellen van dit moment! Met deze mapjes weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Wij staan bekend om onze goedkope lucifers en onze uitstekende service. Dit zijn dan ook onze kernwaarden waar wij dagelijks mee bezig zijn en veel aandacht aan besteden.


Verschillende vormen bedrukte lucifermapjes


Ze zijn er in diverse leuke vormen, zoals hartjes, driehoeken en ovaal. Dit is meer exclusief dan de standaard doosjes. De mapjes kunnen rondom bedrukt worden en alle kleuren van de regenboog. Ook kunnen er bijvoorbeeld foto’s op worden bedrukt. Het design kunt u helemaal zelf bepalen. Uw gewenste opdruk kunt u uploaden via onze website of opsturen naar ons mail adres.

 

Bedrukte lucifers voor verschillende doeleinden


Lucifers zijn bijna in elk huishouden aanwezig. Ze komen namelijk bij meerdere situaties van pas. Dingen zoals kaarsjes, sigaretten, BBQ aanmaakblokjes kunnen allemaal aangestoken worden met lucifers. Sommige mensen vinden aanstekers handiger dan lucifers. Hier zijn de meningen over verdeeld. Wij weten wel dat lucifers prima bedrukt kunnen worden en veel voor uw bedrijf kunnen betekenen. Veel cafés en restaurants gebruiken lucifers als giveaway of relatiegeschenk. Het bedrukken van lucifers is een goedkoop promotiemiddel en daarom ook zeer populair.


Lucifermapjes laten bedrukken


Door de mogelijkheid rondom opdruk is de opdrukgrootte ruim en valt uw opdruk met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam extra op. Full colour wordt gedaan met digitaal drukwerk. Hiermee kunnen alle kleuren van de regenboog bedrukt worden. Eventueel kunnen er ook foto’s worden bedrukt op de lucifermapjes. Onze drukkerij heeft veel ervaring op het gebied van lucifers bedrukken en kunnen (bijna) al uw wensen vervullen. De levertijd van bedrukte lucifermapjes is 15 tot 30 werkdagen.