• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lucifers bedrukken kleine afname
Lucifers bedrukken kleine afname

Lucifers bedrukken in kleine afname?

Bent u op zoek naar lucifers met een kleine afname? Op deze pagina vindt u luciferdoosjes en mapjes die niet in grote aantallen gekocht hoeven te worden. Dit is speciaal voor bedrijven, organisaties of verenigingen die kleinschalig zijn en niet zo’n hoog budget hebben. Ook deze lucifers kunt u volledig laten bedrukken aan de hand van uw wensen! Bent u benieuwd hoe dit wordt? wij sturen u gratis een digitale drukproef ter goedkeuring. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Lucifers kleine afname

Op zoek naar lucifers met een kleine afname? Op deze pagina vindt u luciferdoosjes en mapjes die niet in grote aantallen gekocht hoeven te worden. Dit is speciaal voor bedrijven, organisaties of verenigingen die kleinschalig zijn en niet zo’n hoog budget hebben. Bedrukte lucifers zijn al jaren een populair relatiegeschenk, omdat deze doosjes of mapjes rondom bedrukt kunnen worden. Naast de uitstraling zijn lucifers natuurlijk ook nog functioneel! Onze modellen zijn van goede kwaliteit en het belangrijkste van allemaal: Heel erg goedkoop!

Diverse modellen lucifers met opdruk

Onze modellen kennen verschillende vormen en groottes. De kans is groot dat er luciferdoosjes of mapjes tussen zitten waar u naar zoekt. Bijna alle modellen kunnen full colour bedrukt worden, waardoor u de producten geheel zelf kunt ontwerpen. Laat uw creatieve kwaliteiten hun werk doen en profiteer van onze lage prijzen en goede kwaliteit. De opdruk is een belangrijk onderdeel. Uw bedrijf moet geprojecteerd worden op een paar vierkante centimeter. En dan moet er misschien ook nog tekst op. Als u hulp nodig heeft met een design, kunnen wij u helpen. Want ook wij hebben creatieve mensen onder ons.

Lucifers bedrukken

Door de mogelijkheid tot een rondom opdruk is de opdrukgrootte ruim en valt uw opdruk lekker veel op. Deze opdruk kunt u vullen met uw logo, tekst of andere leuke ideeën. Het rondom bedrukken wordt ook wel full colour genoemd. Full colour wordt gedaan met digitaal drukwerk. Hiermee kunnen alle kleuren bedrukt worden op uw luciferdoosje of mapje. Eventueel kunnen er ook foto’s worden bedrukt. Onze drukkerij heeft veel ervaring op het gebied van het bedrukken van lucifers en kunnen (bijna) al uw wensen vervullen. De levertijd van onze producten bedraagt ongeveer 15 tot 30 werkdagen. Dit is vrij lang, maar u kunt wel een hoge kwaliteit verwachten. De ontvangers zullen dit kleine geschenk waarderen, terwijl het voor u een kleine moeite is!