• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lucifer doosjes bedrukken
Lucifer doosjes bedrukken

Lucifer doosjes bedrukken?

Hebt u op zoek naar luciferdoosjes? Op deze pagina bieden wij een aantal luciferdoosjes aan. Luciferdoosjes zijn altijd handig om in een restaurant of bar aanwezig te hebben. In het aanbod vind u diverse modellen luciferdoosjes van goede kwaliteit. De verschillende luciferdoosjes kunnen allemaal aan de hand van uw wensen bedrukt worden. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Luciferdoosjes

Luciferdoosjes nodig? Op deze pagina bieden wij een aantal lucifers aan die momenteel erg ‘’hot’’ zijn. Wij hebben diverse modellen van goede kwaliteit en een mogelijkheid tot bedrukking. Lucifers komen overal van pas en is een populair relatiegeschenk. Dit komt doordat de bedrukking mooi op de doosjes terechtkomt. Wij staan bekend om onze goedkope lucifers en uitstekende service. Dit zijn tevens onze kernwaarden waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Gebruik lucifers

Lucifers liggen bijna wel in ieder huis. Ze komen bij meerdere situaties van pas. Voorwerpen zoals kaarsjes, sigaretten, BBQ aanmaakblokjes kunnen allemaal aangestoken worden met lucifers. Sommige mensen vinden lucifers handiger dan aanstekers. Hier zijn de meningen over verdeeld. Wij weten wel dat lucifers prima bedrukt kunnen worden en veel voor uw bedrijf kunnen betekenen. Veel cafés en restaurants maken gebruik van lucifers als giveaway of relatiegeschenk. Het bedrukken van lucifers is een goedkoop promotiemiddel.

Verschillende modellen

Wij hebben verschillende luciferdoosjes die ongetwijfeld aan uw zoekcriteria voldoen. Door ons diverse aanbod is de kans groot dat er een juiste model voor u tussen zit. De kleur is vaak afhankelijk van uw gewenste opdruk. Houdt dus altijd uw opdruk in uw achterhoofd bij het kiezen van een kleur. Tevens is het mogelijk om de doosjes full colour te bedrukken. Dit betekent dat het hele luciferdoosje rondom wordt bedrukt.

Luciferdoosjes bedrukken

Door de mogelijkheid tot een full colour opdruk is de opdrukgrootte ruim en valt uw opdruk met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam extra op. Full colour wordt gedaan met digitaal drukwerk. Hiermee kunnen er zoveel verschillende kleuren bedrukt worden als u wil. Er kunnen ook eventueel foto’s worden bedrukt op de luciferdoosjes. Onze drukkerij heeft veel ervaring op het gebied van lucifers bedrukken en kunnen (bijna) al uw wensen vervullen. De levertijd van bedrukte luciferdoosjes is 15 tot 30 werkdagen.