VOOR DE SNELLE BESLISSERS KUNNEN WIJ NOG LEVEREN VOOR DE KERST!

Lucifers bedrukken

Een doosje lucifers is in vrijwel elk huis of keuken te vinden. Lucifers worden al jaren lang gebruikt voor verschillende dingen zoals bij het aansteken van de open haard, het aansteken van het fornuis of van de kaarsen in huis. Veel mensen geven voor deze handelingen vaak nog steeds de voorkeur aan een lucifer i.p.v. een aansteker. 

Luciferdoosjes zijn er in verschillende soorten en maten. Grofweg kunnen we de luciferdoosjes opdelen in twee categorieën. Dit zijn namelijk de rechthoekige luciferdoosjes zoals u die kennen uit de supermarkt, en de lucifer mapjes. Dit zijn kleine mapjes met iets minder lucifers die vaak volledig bedrukt kunnen worden. Door deze grote variatie in het aanbod is er altijd wel een luciferdoosje te vinden die past bij uw bedrijf. Deze verschillende doosjes kunnen allemaal bedrukt worden. Dit is mogelijk met een single opdruk op het doosje, of een full colour opdruk die doorloopt aan de binnenkant. Met deze bijzondere opdruk kunt u met bedrukte luciferdoosje uw boodschap overbrengen aan de ontvanger. De bedrukte luciferdoosjes kunnen op verschillende manieren bij uw doelgroep terecht komen. Zo kunt u de luciferdoosjes weggeven aan uw klanten zodra zij een aankoop hebben gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de luciferdoosjes te verspreiden bij verschillende horeca gelegenheden waar uw doelgroep aanwezig is. Op deze manier zorgt u er voor dat uw bedrijf bij hun opvalt en verspreid u aandacht voor uw bedrijf of een nieuw product. 
 
 
Waarom Bedrukte lucifers voor u?
 
Met bedrukte lucifers heeft u een artikel in handen dat voor vele mensen als handig wordt beschouwd. Lucifers worden nog regelmatig binnen het huis gebruikt voor verschillende doeleinde. Met de bedrukking op de luciferdoosjes kunt u op een leuke en originele manier uw boodschap overbrengen op uw doelgroep. 
7-3-17
07-03-2017